Annika strandhäll instagram

Annika Strandhäll (@annikastrandhall) • Instagram photos …

15.5k Followers, 1415 Following, 732 Posts – See Instagram photos and videos from Annika Strandhäll (@annikastrandhall)

Annika Strandhäll (@annikastrandhall) • Instagram photos …

Sosse, feminist, mamma, klimat- och miljöminister och stolt förbundsordförande …

Annika Strandhäll (@annikastrandhall) • Instagram photos …

15.4k Followers, 1417 Following, 732 Posts – See Instagram photos and videos …

Annika Strandhäll on Instagram: “Ibland tar livet helt nya vägar …

Annika Strandhäll on Instagram: “Ibland tar livet helt nya vägar och tiden bara stannar. Där har jag befunnit mig den senaste tiden sen min sambos bortgång.Efter en del funderande har jag meddelat statsministern att jag vill lämna mitt uppdrag som statsråd.Bakgrunden är att jag just nu behöver fokusera på att att skapa lugn och trygghet i vardagen för mina barn och för hela familjen. Det har under dessa veckor stått allt mer klart för mig. Jag vill tacka för den värme och omtanke som så många uttryckt den senaste tiden på olika sätt. Det är verkligen betydelsefullt. Det värmer i mitt hjärta när jag kan konstatera hur många varma och fina människor som faktiskt finns därute och runt mig och min familj. Tack till er! Ni gör all skillnad.Jag kommer inte lämna politiken, den är en del av det som gör mig till den jag är och faktiskt själva luften som jag andas. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta det arbetet tillsammans med de kloka och engagerade kollegorna i partiet och riksdagen. Om än i annan form.”

2110 Likes, 702 Comments – Annika Strandhäll (@annikastrandhall) on Instagram: “Ibland tar livet helt nya vägar och tiden bara stannar.

2,108 Likes, 702 Comments – Annika Strandhäll (@annikastrandhall) on Instagram: “Ibland tar livet helt nya vägar och tiden bara stannar. Där har jag befunnit mig den senaste tiden sen min sambos bortgång.Efter en del funderande har jag meddelat statsministern att jag vill lämna mitt uppdrag som statsråd.Bakgrunden är att jag just nu behöver fokusera på att att skapa lugn och trygghet i vardagen för mina barn och för hela familjen. Det har under dessa veckor stått allt mer klart för mig. Jag vill tacka för den värme och omtanke som så många uttryckt den senaste tiden på olika sätt. Det är verkligen betydelsefullt. Det värmer i mitt hjärta när jag kan konstatera hur många varma och fina människor som faktiskt finns därute och runt mig och min familj. Tack till er! Ni gör all skillnad.Jag kommer inte lämna politiken, den är en del av det som gör mig till den jag är och faktiskt själva luften som jag andas. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta det arbetet tillsammans med de kloka och engagerade kollegorna i partiet och riksdagen. Om än i annan form.”

Annika Strandhäll on Instagram

Annika Strandhäll on Instagram: “Min älskade farmor Viktoria Strandhäll har fått CoVID-19 och jag vill berätta för er om henne.Min farmor är 97 år idag och den person som förmodligen bidragit mest till mina egna tankar om hur jag vill vara som människa , mot mina barn, min familj, min omgivning att låta den personen hon var och är prägla min politiska gärning.Hon höll aldrig några stora politiska tal, skrev inte till någon politiker eller fick svarsbrev från statsministern. Ställde sig inte på några barrikader i fysisk mening.Var inte välutbildad eller läste de rätta böckerna. Fick inga utmärkelser, eller fick gå på fina middagar. Kände inga coola personer i Stockholm.Född som en av tio syskon under väldigt fattiga förhållanden i ett torp i småland.Levde under extremt fattiga förhållanden under kriget. Hon kunde aldrig under resten av livet se mat slängas eller förfaras i onödan. Unnade sig tyvärr heller aldrig något.Träffade så småningom min farfar och flyttade till en av de där fina moderna lägenheterna i ett höghus på Kalendervägen 38 i Kortedala i Göteborg. En liten trea med eget badrum i lägenheten. Min pappa och farbror växte upp där och hon levde hela sitt vuxna liv i den där lägenheten.Men det blev inte det lyckliga familjelivet, min farfar som många såg som snygg, smart, väletablerad och som tjänade pengarna i familjen, drack och var otrogen. Farmor försökte dryga ut hushållskassan med att arbeta extra som butikskontrollant på Konsum samtidigt med det fulla ansvaret för barnen . Det landade i skilsmässa när han träffade en annan. Farmor arbetade sedan i köket på Sahlgrenska sjukhuset fram till pensionen. Som var liten. Hon var kommunalare och röstade alltid vad jag vet på Socialdemokraterna.Flykten och oasen under min uppväxt var att få komma till min farmors och hennes särbo Leifs torp i Bullaren på västkusten. Jag har några av mina bästa minnen från min uppväxt därifrån.Hon missade inga födelsedagar, aldrig någonsin, kom upp till Bergsjön med sin lilla peng i födelsedagspresent, förstod att det behövdes och sina goda hembakta bullar.Efter pensionen engagerade hon sig direkt i röda korset, hon stickade och sydde barnkläder med sina trötta händer. När mina hemförhålland”

1474 Likes, 251 Comments – Annika Strandhäll (@annikastrandhall) on Instagram: “Min älskade farmor Viktoria Strandhäll har fått CoVID-19 och jag vill …

1,474 Likes, 251 Comments – Annika Strandhäll (@annikastrandhall) on Instagram: “Min älskade farmor Viktoria Strandhäll har fått CoVID-19 och jag vill berätta för er om henne.Min farmor är 97 år idag och den person som förmodligen bidragit mest till mina egna tankar om hur jag vill vara som människa , mot mina barn, min familj, min omgivning att låta den personen hon var och är prägla min politiska gärning.Hon höll aldrig några stora politiska tal, skrev inte till någon politiker eller fick svarsbrev från statsministern. Ställde sig inte på några barrikader i fysisk mening.Var inte välutbildad eller läste de rätta böckerna. Fick inga utmärkelser, eller fick gå på fina middagar. Kände inga coola personer i Stockholm.Född som en av tio syskon under väldigt fattiga förhållanden i ett torp i småland.Levde under extremt fattiga förhållanden under kriget. Hon kunde aldrig under resten av livet se mat slängas eller förfaras i onödan. Unnade sig tyvärr heller aldrig något.Träffade så småningom min farfar och flyttade till en av de där fina moderna lägenheterna i ett höghus på Kalendervägen 38 i Kortedala i Göteborg. En liten trea med eget badrum i lägenheten. Min pappa och farbror växte upp där och hon levde hela sitt vuxna liv i den där lägenheten.Men det blev inte det lyckliga familjelivet, min farfar som många såg som snygg, smart, väletablerad och som tjänade pengarna i familjen, drack och var otrogen. Farmor försökte dryga ut hushållskassan med att arbeta extra som butikskontrollant på Konsum samtidigt med det fulla ansvaret för barnen . Det landade i skilsmässa när han träffade en annan. Farmor arbetade sedan i köket på Sahlgrenska sjukhuset fram till pensionen. Som var liten. Hon var kommunalare och röstade alltid vad jag vet på Socialdemokraterna.Flykten och oasen under min uppväxt var att få komma till min farmors och hennes särbo Leifs torp i Bullaren på västkusten. Jag har några av mina bästa minnen från min uppväxt därifrån.Hon missade inga födelsedagar, aldrig någonsin, kom upp till Bergsjön med sin lilla peng i födelsedagspresent, förstod att det behövdes och sina goda hembakta bullar.Efter pensionen engagerade hon sig direkt i röda korset, hon stickade och sydde barnkläder med sina trötta händer. När mina hemförhålland”

Annika Strandhäll har av privata skäl valt att avgå … – Instagram

Stefan Löfven on Instagram: “Annika Strandhäll har av privata skäl valt att avgå som socialförsäkringsminister. Jag har full respekt för Annika Strandhälls besked och stor förståelse för att hon i en svår situation vill ha mer tid med sin familj.Annika Strandhäll har arbetat hårt mot ekonomiska klyftor och för ökad jämlikhet och jämställdhet. Under hennes tid som statsråd har regeringens politik bidragit till att pensionärer, barnfamiljer och inte minst ensamstående föräldrar fått en bättre ekonomi. Barnbidraget och underhållsstöd har höjts och från och med nästa år höjs pensionen för de pensionärer som idag har det allra tuffast ekonomiskt. Det är ett konkret och tydligt resultat av Annika Strandhälls politiska hantverk.Annika Strandhäll har alltid sin utgångpunkt i både ideologi och de samhällsproblem människor upplever i sin vardag. När hon är redo är jag säker på att vi kommer att få se mer av Annika Strandhäll. Jag kommer inom en mycket snar framtid att återkomma till frågan om vem som blir ny socialförsäkringsminister.”

3591 Likes, 218 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Annika Strandhäll har av privata skäl valt att avgå som socialförsäkringsminister.

3,590 Likes, 218 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Annika Strandhäll har av privata skäl valt att avgå som socialförsäkringsminister. Jag har full respekt för Annika Strandhälls besked och stor förståelse för att hon i en svår situation vill ha mer tid med sin familj.Annika Strandhäll har arbetat hårt mot ekonomiska klyftor och för ökad jämlikhet och jämställdhet. Under hennes tid som statsråd har regeringens politik bidragit till att pensionärer, barnfamiljer och inte minst ensamstående föräldrar fått en bättre ekonomi. Barnbidraget och underhållsstöd har höjts och från och med nästa år höjs pensionen för de pensionärer som idag har det allra tuffast ekonomiskt. Det är ett konkret och tydligt resultat av Annika Strandhälls politiska hantverk.Annika Strandhäll har alltid sin utgångpunkt i både ideologi och de samhällsproblem människor upplever i sin vardag. När hon är redo är jag säker på att vi kommer att få se mer av Annika Strandhäll. Jag kommer inom en mycket snar framtid att återkomma till frågan om vem som blir ny socialförsäkringsminister.”

Annika Strandhäll on Instagram: “Fredagkväll, då får man i …

324 Likes, 25 Comments – Annika Strandhäll (@annikastrandhall) on Instagram: “Fredagkväll, då får man i bästa fall lägga upp fötterna. Intressant vecka.

Annika Strandhäll – Ser på instagram att Fredrik Reinfeldt fått …

Facebook

Ser på instagram att Fredrik Reinfeldt fått barn. Stort grattis! Som du vet Fredrik har vi en fantastisk föräldraförsäkring i Sverige. Hoppas att ni…

Keywords: annika strandhäll instagram