Elaine eksvärd instagram

Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) • Instagram photos and …

135k Followers, 1103 Following, 8784 Posts – See Instagram photos and videos from Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard)

Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) • Instagram photos and …

135k Followers, 1102 Following, 8784 Posts – See Instagram photos and videos …

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Mitt lilla mjölkmonster för 8.5 …

1262 Likes, 7 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Mitt lilla mjölkmonster för 8.5 år sedan.❤️ På den tiden tjatade jag inte på …

Elaine Eksvärd️ is on Instagram • 8,783 posts on their profile

Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) • Instagram photos and videos

136k Followers, 1089 Following, 8783 Posts – See Instagram photos and videos …

135k Followers, 1,105 Following, 8,784 Posts – See Instagram photos and videos from Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard)

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Att jag äntligen fick dansa …

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Att jag äntligen fick dansa med @stinawollter 😍, även träffa fantastiska @baranikki och äntligen återigen hänga med kvinnan som fick mig att förstå att jag är feminist @ladydahmers . Träffa henne som jag är nyförälskad i på håll och får mig att skratta så jag kissar på mig lite @faymeelmen_ 😍. Och alla ni underbara kvinnor på förfesten till Dumpa din kille🥰. Tack @matildawahl och @cherinj för en underbar fest ”Dumpa din kille”. Att se kvinnokraften, tryggheten och inte en enda dansar för att behaga män, utan för att dansa. Synd @karinkajjan att du inte kunde komma❤️. Känner mig påfylld av kvinnokraften, systerskapet och glädjen. Feminism är kärlek❤️och systerskap, större än varje enskild individ. Det är inte att hata män, det är att älska kvinnor – också. Lika mycket som samhället älskar män.”

3038 Likes, 32 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Att jag äntligen fick dansa med @stinawollter , även träffa fantastiska …

3,038 Likes, 32 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Att jag äntligen fick dansa med @stinawollter 😍, även träffa fantastiska @baranikki och äntligen återigen hänga med kvinnan som fick mig att förstå att jag är feminist @ladydahmers . Träffa henne som jag är nyförälskad i på håll och får mig att skratta så jag kissar på mig lite @faymeelmen_ 😍. Och alla ni underbara kvinnor på förfesten till Dumpa din kille🥰. Tack @matildawahl och @cherinj för en underbar fest ”Dumpa din kille”. Att se kvinnokraften, tryggheten och inte en enda dansar för att behaga män, utan för att dansa. Synd @karinkajjan att du inte kunde komma❤️. Känner mig påfylld av kvinnokraften, systerskapet och glädjen. Feminism är kärlek❤️och systerskap, större än varje enskild individ. Det är inte att hata män, det är att älska kvinnor – också. Lika mycket som samhället älskar män.”

Elaine Eksvärd️ on Instagram

Elaine Eksvärd️ på Instagram: “Jag blir så glad❤️. Så glad, så glad. Tänker på älskade lilla Adelina som jag följer på @teckensomstod och jag tänker på alla barn där ute med särskilda behov och särskilda superkrafter. Er kamp är min. Mitt hjärtat klappar för barnen, men jag har en extra klapp för barnen med särskilda behov. Jag älskar er. Adelina är en solstråle i mitt flöde och jag tycker alla varumärken borde fronta a l l a barn. Skulle Adelina stå model för en jacka hos @polarnopyretsverige eller vilket annat märke som helst så skulle jag köpa tio jackor. Inte för jackans skull utan för att göra ett statement för klädjättarna. Gör ni kläder för barn så visa att alla barn kan bära dom. Älskade älskade barn❤️ #allabarn #downssyndrom #nothingdownaboutit #luckyfew”

2291 Likes, 60 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Jag blir så glad❤️. Så glad, så glad. Tänker på älskade lilla Adelina som jag …

2,291 Likes, 60 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Jag blir så glad❤️. Så glad, så glad. Tänker på älskade lilla Adelina som jag följer på @teckensomstod och jag tänker på alla barn där ute med särskilda behov och särskilda superkrafter. Er kamp är min. Mitt hjärtat klappar för barnen, men jag har en extra klapp för barnen med särskilda behov. Jag älskar er. Adelina är en solstråle i mitt flöde och jag tycker alla varumärken borde fronta a l l a barn. Skulle Adelina stå model för en jacka hos @polarnopyretsverige eller vilket annat märke som helst så skulle jag köpa tio jackor. Inte för jackans skull utan för att göra ett statement för klädjättarna. Gör ni kläder för barn så visa att alla barn kan bära dom. Älskade älskade barn❤️ #allabarn #downssyndrom #nothingdownaboutit #luckyfew”

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Med anledning av den …

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Med anledning av den rasistmobb som tvingade bort ett mörkhyat barn som Lucia i kampanjen. På grund av familjens rädsla för pojkens säkerhet så drog Åhléns in kampanjen. Jag förstår familjen❤️. Rasisterna vann. Jag vill ge Åhléns möjlighet att återuppta kampanjen med en hel drös avvikande Lucior. Inte bara mörkhyade, det utseende som rasister inte står ut med. HBTQ, man, mörkhyad, mörkhårig, lila, You name it! Hjälp mig att samla material för det. Är du mörkhyad/avvikande, man eller kvinna, skaffa dig en Luciakrona och ta en selfie med hashtaggen #jagärlucia Jag vill sluta upp bakom pojken, bakom familjen och visa att mörkhyade visst kan vara Lucior i Sverige. Tagga alla du vill❤️@ahlens @therealfakeadamtensta @paulas_me @rosenmas @lejonhjerta @vimmelmamman @tildedepaula #jagärlucia”

8568 Likes, 242 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Med anledning av den rasistmobb som tvingade bort ett mörkhyat barn som Lucia i …

8,567 Likes, 242 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Med anledning av den rasistmobb som tvingade bort ett mörkhyat barn som Lucia i kampanjen. På grund av familjens rädsla för pojkens säkerhet så drog Åhléns in kampanjen. Jag förstår familjen❤️. Rasisterna vann. Jag vill ge Åhléns möjlighet att återuppta kampanjen med en hel drös avvikande Lucior. Inte bara mörkhyade, det utseende som rasister inte står ut med. HBTQ, man, mörkhyad, mörkhårig, lila, You name it! Hjälp mig att samla material för det. Är du mörkhyad/avvikande, man eller kvinna, skaffa dig en Luciakrona och ta en selfie med hashtaggen #jagärlucia Jag vill sluta upp bakom pojken, bakom familjen och visa att mörkhyade visst kan vara Lucior i Sverige. Tagga alla du vill❤️@ahlens @therealfakeadamtensta @paulas_me @rosenmas @lejonhjerta @vimmelmamman @tildedepaula #jagärlucia”

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “I samarbete med @polisen …

3030 Likes, 124 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “I samarbete med @polisen Flickan på bilden till höger hade behövt en hjälte i …

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Det är kul att följa med …

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Det är kul att följa med mamma på jobb! Jobba med Elaine Eksvärd DU med! 😉 Ser ju ut som en reklamskylt, kunde inte låta bli😍. #elaineeksvard #kulpåjobbet”

1745 Likes, 22 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Det är kul att följa med mamma på jobb! Jobba med Elaine Eksvärd DU med!

1,745 Likes, 22 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Det är kul att följa med mamma på jobb! Jobba med Elaine Eksvärd DU med! 😉 Ser ju ut som en reklamskylt, kunde inte låta bli😍. #elaineeksvard #kulpåjobbet”

Elaine Eksvärd️ on Instagram: “Låt denna ursäkt nu och för …

3396 Likes, 55 Comments – Elaine Eksvärd️ (@elaineeksvard) on Instagram: “Låt denna ursäkt nu och för alltid ogiltigförklaras när en man trakasserar sina …

Keywords: elaine eksvärd instagram