Instagram konton

Lägg till och växla mellan flera Instagram-konton – Facebook

Ta reda på hur du lägger till och växlar mellan upp till fem Instagram-konton utan att behöva logga ut och logga in igen.

Lägg till och växla mellan flera Instagram-konton – Facebook

När du lägger till flera Instagram-konton kan du växla mellan dem utan att behöva logga ut och logga in igen. Så här lägger du till flera Instagram-konton.

Multipla konton på Instagram – Fleranvändare i Instagram-appen

Gå in på din profil och klicka på ikonen uppe till höger (tre punkter eller ett kugghjul) · Skrolla ner och klicka på lägg till konto · Ange kontonamn och …

Det är möjligt att ha multipla konton på Instagram. Du kan lägga till och snabbt byta mellan 5 olika Instagram-konton i appen utan att behöva logga ut och in. 

konfigurera ett företagskonto på instagram

Komma igång med Instagram for Business | Instagram for Business

I inställningarna går du till Konto och trycker på Växla till professionellt konto. · Välj en kategori som passar bäst in på ditt företag och tryck på Företag.

Upptäck vad företag kan göra på Instagram. Kom igång med ditt företag och ta reda på hur du kan skapa ett kostnadsfritt företagskonto.

8 Instagram-konton som garanterat kommer få dig att skratta

8 Instagram-konton som garanterat kommer få dig att skratta – Metro Mode

Metro Mode tipsar om åtta Instagram-konton som kommer liva upp i vinterslasket. Har du tröttnat på ditt Instagramflöde? Är det samma bilder om och om igen?

Metro Mode tipsar om åtta Instagram-konton som kommer liva upp i vinterslasket. Har

12 Instagram-konton som kommer göra ditt liv lite bättre

12 Instagram-konton som kommer göra ditt liv lite bättre – Metro Mode

Här är 12 konton med riktig “feel-good vibe” och långt ifrån en perfekt fasad som du bara måste följa. Foto: Instagram. Humor memes. 1 / 12. Humor memes. Elliot …

Älskar du Instagram men är smått trött på alla

Skapa ett konto på Instagram | Foto från Moderskeppet

Guide: Skapa ett konto på Instagram | Foto från Moderskeppet

Skapa ett konto från en dator … Gå till instagram.com. Ange din e-postadress eller mobilnummer. Fyll i ett användarnamn och ett lösenord. Du kan också välja att …

Instagram är ett perfekt verktyg för att sprida dina bilder till världen. Här är guiden hur du skapar ett konto på Instagram.

Nu kan du enkelt växla mellan flera konton på Instagram

18 feb. 2016 — Hur växlar jag mellan konton på Instagram? · Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan …

Nu är det möjligt att växla mellan flera konton på Instagram utan att behöva logga ut och in, som du tidigare varit tvungen till. Så här gör du.

Guide Ta bort ditt Instagram-konto – Näthatshjälpen

Ta bort ditt Instagram-konto – Näthatshjälpen

Näthatshjälpen har tagit fram en guide för hur du gör om du vill radera ditt Instagram-konto. Du kan välja att antingen ta bort kontot permanent eller …

Näthatshjälpen har tagit fram en guide för hur du gör om du vill radera ditt Instagram-konto. Du kan välja att antingen ta bort kontot permanent eller tillfälligt inaktivera kontot.

Nu blir det enkelt att ha flera Instagramkonton – Kamera & Bild

Nu blir det enkelt att ha flera Instagramkonton | Kamera & Bild

10 feb. 2016 — Tidigare var man tvungen att logga in och ut ur sina konton för att byta mellan till exempel ett privat konto och ett yrkesrelaterat. Men i och …

Fotografer vill kanske inte blanda in för mycket privata bilder i sitt professionella flöde, något som Instagram nu löst.

Keywords: instagram konton, lägga till konto instagram, växla konto instagram