Så använder du SVT Anytime och SF Anytime på din iPad

Om du är en iPad-användare och älskar att strömma film och TV-serier på din enhet, har du förmodligen redan hört talas om SVT Anytime och SF Anytime. Dessa två streamingtjänster erbjuder ett brett utbud av svensk film och TV och kan enkelt användas på din iPad.

1. Ladda ned apparna

För att komma igång behöver du ladda ned apparna för SVT Anytime och SF Anytime från App Store på din iPad. Sök efter apparna och klicka på “Ladda ned” för att installera dem på din enhet.

2. Logga in eller skapa ett konto

När apparna är installerade kan du öppna dem och antingen logga in med ditt befintliga konto eller skapa ett nytt konto om du inte redan har ett. För att logga in anger du dina inloggningsuppgifter och för att skapa ett nytt konto följer du anvisningarna på skärmen.

3. Utforska innehållet

När du har lyckats logga in eller skapa ett konto är det dags att utforska innehållet på SVT Anytime och SF Anytime. Du får tillgång till hundratals filmer och TV-serier som du kan bläddra igenom och välja mellan. Använd sökfunktionen för att hitta något specifikt eller bläddra i kategorierna för att upptäcka nya favoriter.

4. Val av avsnitt eller film

När du har hittat något du vill titta på kan du enkelt klicka på avsnittet eller filmen för att få mer information. Du kan läsa en beskrivning, se betyg och recensioner från andra tittare och även se en trailer om tillgängligt. När du är redo kan du välja att spela upp avsnittet eller filmen.

5. Anpassa uppspelning

Båda apparna ger dig möjlighet att anpassa din uppspelning. Du kan välja mellan olika undertextalternativ om du vill titta med undertexter. Du kan också ändra språkinställningar, justera ljud och bildkvalitet samt använda funktioner som paus, snabbframåt och snabbbakåt.

6. Ladda ned för offline-tittande

Om du vill ha möjlighet att titta på dina favoritfilmer och TV-serier när du inte har tillgång till internet kan du använda den nedladdningsfunktion som både SVT Anytime och SF Anytime erbjuder. Du kan ladda ned avsnitt och filmer till din iPad och titta på dem senare, även utan internetuppkoppling.

7. Kompatibilitet med Apple TV

Om du har en Apple TV kan du också använda AirPlay-funktionen för att strömma innehållet från SVT Anytime och SF Anytime till din TV-skärm. Användarvänligheten av apparna är liknande på iPad och Apple TV, så du kommer att känna dig hemma oavsett vilken enhet du använder.

8. Behåll dig uppdaterad

Både SVT Anytime och SF Anytime erbjuder regelbundet nytt innehåll, så håll dig uppdaterad för att inte missa dina favoriter. Apparna skickar ofta push-notiser när det finns nya filmer eller avsnitt som du kanske är intresserad av, så se till att tillåta dessa notiser för att vara i första hand när det gäller att upptäcka nytt innehåll.

Sammanfattning

Att använda SVT Anytime och SF Anytime på din iPad är enkelt och ger dig tillgång till ett brett utbud av svenska filmer och TV-serier. Genom att ladda ned apparna, utforska innehållet, anpassa uppspelningen och ladda ned för offline-tittande kan du få en fantastisk streamingupplevelse direkt på din iPad.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är SVT Anytime och SF Anytime på iPad?

SVT Anytime och SF Anytime är streamingtjänster för att titta på TV-program, filmer och serier på din iPad.

Hur får jag tillgång till SVT Anytime på min iPad?

SVT Anytime-appen kan laddas ned från App Store och du kan sedan logga in med ditt SVT-konto.

Kan jag titta på SVT Anytime och SF Anytime utan internetanslutning?

Nej, för att kunna strömma innehållet behöver du vara ansluten till internet.

Kan jag ladda ned program och filmer från SVT Anytime och SF Anytime på min iPad?

Ja, både SVT Anytime och SF Anytime erbjuder nedladdningsfunktioner så att du kan titta offline.

Är SVT Anytime och SF Anytime gratis att använda på iPad?

SVT Anytime är gratis för alla användare medan SF Anytime erbjuder både gratis och betalda innehåll.

Kan jag använda SVT Anytime och SF Anytime på vilken generation av iPad som helst?

Ja, så länge din iPad har den senaste versionen av operativsystemet kan du använda SVT Anytime och SF Anytime.

Behöver jag en SF Anytime prenumeration för att använda SF Anytime på min iPad?

Ja, du behöver en prenumeration för att få tillgång till allt innehåll på SF Anytime.

Kan jag dela mitt SVT Anytime- eller SF Anytime-konto med andra på min iPad?

Ja, du kan använda samma konto på flera enheter inklusive din iPad.

Kan jag använda SVT Anytime och SF Anytime på andra enheter än iPad?

Ja, både SVT Anytime och SF Anytime finns tillgängliga för andra enheter som smartphones, datorer och smarta TV-apparater.

Finns det några begränsningar för att använda SVT Anytime och SF Anytime på min iPad utomlands?

Ja, vissa program och filmer kan vara geo-blockerade och inte tillgängliga utanför Sverige.

Artiklen Så använder du SVT Anytime och SF Anytime på din iPad har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 6 anmeldelser