Viktor källberg instagram

VKallbergPhoto – Viktor Källberg – Instagram

32.4k Followers, 990 Following, 2838 Posts – See Instagram photos and videos from Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto)

Viktor Källberg (@viktorkellberg) • Instagram photos and videos

Viktor Källberg. 78 posts. 177 followers. 162 following. Gratulerar min kära far idag på hans 70 årsdag. Körde lite hårt med han igår.

Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto …

Fitness photographer / videographer Contest schedule 2023 TBA

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram: “Loyalty ⚜️Min vän @alexandergribing har mycket nytt på gång. Från och med i juni kommer ni kunna få ett packat nyhetsbrev med allt gällande träning, kost, tillskott, events och hälsa i ett och samma nyhetsbrev som går under namnet @wellnessbrevet. Ni signar upp gratis på Wellnessbrevet.com och det är såklart gratis!Give it a shot ♠️#Loyalty #BeardBrothers#viking™ #vikingfitness #vendettajeans #fathersonsclothing #aristocratsofficial #classicphysique #classicbodybuilding #bodybuilding #fitness #aesthetics #beard #beardedvillains #mensfashion #menwithstyle #wellnessbrevet #swedishsupplements #teamswedishsupplements #gymmetsthlm”

446 Likes, 12 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Loyalty ⚜️ Min vän @alexandergribing har mycket nytt på gång.

445 Likes, 12 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Loyalty ⚜️Min vän @alexandergribing har mycket nytt på gång. Från och med i juni kommer ni kunna få ett packat nyhetsbrev med allt gällande träning, kost, tillskott, events och hälsa i ett och samma nyhetsbrev som går under namnet @wellnessbrevet. Ni signar upp gratis på Wellnessbrevet.com och det är såklart gratis!Give it a shot ♠️#Loyalty #BeardBrothers#viking™ #vikingfitness #vendettajeans #fathersonsclothing #aristocratsofficial #classicphysique #classicbodybuilding #bodybuilding #fitness #aesthetics #beard #beardedvillains #mensfashion #menwithstyle #wellnessbrevet #swedishsupplements #teamswedishsupplements #gymmetsthlm”

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram: “BIG. THINGS. COMING 📸I December väntar nya spännande uppdrag för min del ihop med @jaycutler!Först och främst har ni chansen att träffa Jay på Fitnessfestivalen 6-8 December; vart vi därefter stannar på vår Sverigeturné avslöjar vi inom en snar framtid! 💯•#JayCutler #SwedenTour#ViktorKällbergFoto #VKFoto#CutlerNutrition #CutlerNutritionScandinavia”

545 Likes, 20 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “BIG. THINGS. COMING I December väntar nya spännande uppdrag …

544 Likes, 20 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “BIG. THINGS. COMING 📸I December väntar nya spännande uppdrag för min del ihop med @jaycutler!Först och främst har ni chansen att träffa Jay på Fitnessfestivalen 6-8 December; vart vi därefter stannar på vår Sverigeturné avslöjar vi inom en snar framtid! 💯•#JayCutler #SwedenTour#ViktorKällbergFoto #VKFoto#CutlerNutrition #CutlerNutritionScandinavia”

Viktor Källberg | VK Photo on Instagram: “Vart går gränsen? I …

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram: “Vart går gränsen?I måndags efter min tävlingshelg blev jag inkallad till min chefs kontor. Som de flesta vet jobbar jag som lärare.•Min chef som är biträdande rektor berättar att hon har gått genom mina sociala medier. Hon har kollat upp min instagram, läst mina tillhörande texter, och även varit inne på min youtube-kanal och tittat på mina klipp rörande vägen mot SM.Redan här är jag paff; min chef har gått genom vad jag gör på min FRITID!Hon fortsätter med att påpeka att det jag sysslar med påverkar mitt jobb i hög grad, tid som jag borde lägga på jobbet som jag tydligen inte sköter!?Hur det inte sköts kan hon inte förklara; hon kan bara stå fast vid att min fritidssyssla tar alldeles för mycket tid och energi från jobbet (fast det är på min fritid).•Jag ber henne lägga bevisen på bordet för hur min fritidssyssla påverkar mitt jobb men det kan hon inte. Jag påpekar att det här bara handlar om hennes fördomar, hennes förutfattade meningar gentemot vad jag sysslar med på min fritid för gudarna ska veta att om det var långdistanslöpning jag höll på med skulle hon inte sagt ett ljud.Att vi inte kommit längre med acceptansen för varandra än såhär skrämmer mig. Jag tvekar på att hon går genom alla sociala medier till de medarbetar som festar och dricker på helgerna, vilket såklart är deras rättighet. Men börjar man peka finger såhär på vad som är rätt och fel att andra gör på SIN fritid; då gräver man en riktigt djup grop för sig själv som chef.•Jag förklarade tydligt för henne att människor som henne inte har någon som helst respekt i mina ögon och sade upp mig på plats. Jag gick ut från kontoret rakryggad, jäkligt rakryggad till och med för det faktum att jag stod upp för mig själv, var gränsen går och vad om är rimligt att behöva ta som anställd och inte ❌•#Fördomar #NejTack#IfbbSweden #ShowTime#ViktorKällbergFoto #SonyAlpha#Viking™ #Bodybuilding #ClassicBodybuilding#SONYA7RIV #Fitness #BlingByJ”

1425 Likes, 256 Comments – Viktor Källberg | VK Photo (@vkallbergphoto) on Instagram: “Vart går gränsen? I måndags efter min tävlingshelg blev jag inkallad …

1,421 Likes, 254 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Vart går gränsen?I måndags efter min tävlingshelg blev jag inkallad till min chefs kontor. Som de flesta vet jobbar jag som lärare.•Min chef som är biträdande rektor berättar att hon har gått genom mina sociala medier. Hon har kollat upp min instagram, läst mina tillhörande texter, och även varit inne på min youtube-kanal och tittat på mina klipp rörande vägen mot SM.Redan här är jag paff; min chef har gått genom vad jag gör på min FRITID!Hon fortsätter med att påpeka att det jag sysslar med påverkar mitt jobb i hög grad, tid som jag borde lägga på jobbet som jag tydligen inte sköter!?Hur det inte sköts kan hon inte förklara; hon kan bara stå fast vid att min fritidssyssla tar alldeles för mycket tid och energi från jobbet (fast det är på min fritid).•Jag ber henne lägga bevisen på bordet för hur min fritidssyssla påverkar mitt jobb men det kan hon inte. Jag påpekar att det här bara handlar om hennes fördomar, hennes förutfattade meningar gentemot vad jag sysslar med på min fritid för gudarna ska veta att om det var långdistanslöpning jag höll på med skulle hon inte sagt ett ljud.Att vi inte kommit längre med acceptansen för varandra än såhär skrämmer mig. Jag tvekar på att hon går genom alla sociala medier till de medarbetar som festar och dricker på helgerna, vilket såklart är deras rättighet. Men börjar man peka finger såhär på vad som är rätt och fel att andra gör på SIN fritid; då gräver man en riktigt djup grop för sig själv som chef.•Jag förklarade tydligt för henne att människor som henne inte har någon som helst respekt i mina ögon och sade upp mig på plats. Jag gick ut från kontoret rakryggad, jäkligt rakryggad till och med för det faktum att jag stod upp för mig själv, var gränsen går och vad om är rimligt att behöva ta som anställd och inte ❌•#Fördomar #NejTack#IfbbSweden #ShowTime#ViktorKällbergFoto #SonyAlpha#Viking™ #Bodybuilding #ClassicBodybuilding#SONYA7RIV #Fitness #BlingByJ”

Viktor Källberg – vkallbergphoto – Instagram

Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) • Instagram photos and videos

Fitness photographer / videographer Contest schedule 2023 TBA — VKFoto@ …

32.4k Followers, 988 Following, 2,839 Posts – See Instagram photos and videos from Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto)

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram: “Hände detta verkligen idag?Det känns redan så distanserat, så långt borta. I månader sliter du mot ett och samma mål. Vartenda vaken sekund går åt till att maximera just den där stunden på scenen och likt en sommarvind blåser förbi är det hela plötsligt över.Jag älskar verkligen att stå där, på scenen, att få ett klart svar på tal om mitt arbete den senaste tiden har gett resultat. Och vet ni vad? Det hade det. 11 kg #Tyngre än i fjol och det räckte till en pallplats i tungvikt. Den nya massan tycks ha satt sig på rätt platser; större samt fylligare ram, bättre ben, axlar, armar och bröst (FCK you calves😅) och jag är verkligen glad att kunna se att allt arbete lönar sig. Det är så klyschigt men #HardWorkPaysOff stämmer verkligen. Du är din egen lyckas smed, ditt eget mästerverks konstnär och alla redskapen ligger vid dina händer bara väntandes på att du ska nyttja dem och göra det rätt! ⚔Med detta säger jag godnatt och tack, på riktigt, tack från botten av mitt hjärta till er alla som stöttar. Vi ses på #TyngreClassic3 även imorgon, lovar gott om skäggiga kramar, bicepsbilder eller vad som än önskas. Kärlek till er ❤️#tyngre #TyngreClassic3 #Tillskottsbolaget #GymmetSTHLM #IRON #GoldenAesthetics #Goldenboy #thebeginning #GoHard #FCKAverage #bodybuilding #ClassicPhysique #fitness #aesthetics #AestheticsOverMass #OutTalkedNeverOutWorked #BetterNotBigger #BeardedVillains #BeardJunk #Kingshaker #EnterWithPurpose #FlagNorFail #WorkEthicIsNotDead”

664 Likes, 30 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Hände detta verkligen idag? Det känns redan så distanserat, …

663 Likes, 30 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Hände detta verkligen idag?Det känns redan så distanserat, så långt borta. I månader sliter du mot ett och samma mål. Vartenda vaken sekund går åt till att maximera just den där stunden på scenen och likt en sommarvind blåser förbi är det hela plötsligt över.Jag älskar verkligen att stå där, på scenen, att få ett klart svar på tal om mitt arbete den senaste tiden har gett resultat. Och vet ni vad? Det hade det. 11 kg #Tyngre än i fjol och det räckte till en pallplats i tungvikt. Den nya massan tycks ha satt sig på rätt platser; större samt fylligare ram, bättre ben, axlar, armar och bröst (FCK you calves😅) och jag är verkligen glad att kunna se att allt arbete lönar sig. Det är så klyschigt men #HardWorkPaysOff stämmer verkligen. Du är din egen lyckas smed, ditt eget mästerverks konstnär och alla redskapen ligger vid dina händer bara väntandes på att du ska nyttja dem och göra det rätt! ⚔Med detta säger jag godnatt och tack, på riktigt, tack från botten av mitt hjärta till er alla som stöttar. Vi ses på #TyngreClassic3 även imorgon, lovar gott om skäggiga kramar, bicepsbilder eller vad som än önskas. Kärlek till er ❤️#tyngre #TyngreClassic3 #Tillskottsbolaget #GymmetSTHLM #IRON #GoldenAesthetics #Goldenboy #thebeginning #GoHard #FCKAverage #bodybuilding #ClassicPhysique #fitness #aesthetics #AestheticsOverMass #OutTalkedNeverOutWorked #BetterNotBigger #BeardedVillains #BeardJunk #Kingshaker #EnterWithPurpose #FlagNorFail #WorkEthicIsNotDead”

Viktor Källberg | VKallbergPhoto on Instagram

542 Likes, 11 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Touchdown LA! Travelling back in time is great, you get twice the …

Vissa dagar på året är lite roligare att vara lärare på än andra …

654 Likes, 15 Comments – Viktor Källberg | VKallbergPhoto (@vkallbergphoto) on Instagram: “Vissa dagar på året är lite roligare att vara lärare på än andra …

Keywords: viktor källberg instagram